16 Nisan 2019 Salı

(HABER) - Ataşehir Watergarden'da E-Spor Sahnesi Açılışı

e spor sahnesi ile ilgili görsel sonucu


Ataşehir Watergarden'da E-Spor Sahnesi Açılışı


- Açılışa torunu Bahar Sena'nın istemesiyle katılan Binali Yıldırım, E-spor sahnesine giriş yaptı, yetkili kişiler, oyuncular ve gençlerle sohbette bulundu.

- Organizasyona torununun kendisini getirdiğini aktaran Yıldırım, Türkiye'de 4 milyon oyuncunun bulunduğunu, 10 milyon kişinin de bu esporla ilgilendiğini, takımların yüksek ücretlerle oyuncu transfer ettiklerini anlattı.

- "Bilgisayar oyunu, nasıl profesyonelliğe dönüşüyor; bunun en güzel örneğini burada görüyorsunuz." diyen Yıldırım, Riot Games'e, Vodafone FreeZone'a teşekkür ederek, "İstanbul için bu işte öncü olmak, bu işi başlatmak çok güzel bir şey. İstanbullu olarak hepimiz bundan gurur duyuyoruz." dedi ve köşesine çekilerek tek tek maçları izledi.


Riot Games Espor Sahnesi’nde profesyonel oyuncular Alienware kullanıyor



 6 Yılda E-Spora Toplam 100 Milyon Liralık Yatırım!

- Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Bora Koçyiğit, 6 yılda espora toplam 100 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini bildirdi.

- Türkiye espor sektörünün büyümesini hızla sürdürdüğünü ifade eden Koçyiğit, "Espor Sahnesi yatırımının, sadece Riot Games açısından değil, günümüzün ve geleceğin en popüler alanlarından gösterilen espor sektöründe Türkiye'nin oynadığı rol açısından da çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Türkiye'nin genç potansiyeli tüm dünyanın özendiği bir özelliğimiz. Bu özelliğimiz bize tüm spor branşlarında olduğu gibi teknoloji ve sporun iç içe olduğu Espor'da da harika fırsatlar sunacaktır." diye konuştu ve herkesten destek isteyerek maçlara o gün başlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder